Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/app/_prg_collection/search/Application.class.php on line 194
Flyer: Method of Making Soy Sauce, Shōsei (Soy Sauce Extract), Soy Sauce Seasoning, Mold Prevention for Soy Sauce, and Glucose as Seasoning of Soy Sauce | EDO-TOKYO MUSEIUM Digital Archives

醤油醸造法醤精醤油味附料醤油かびどめ醤油味付け原料葡萄糖ちらし
Flyer: Method of Making Soy Sauce, Shōsei (Soy Sauce Extract), Soy Sauce Seasoning, Mold Prevention for Soy Sauce, and Glucose as Seasoning of Soy Sauce

醤油醸造法醤精醤油味附料醤油かびどめ醤油味付け原料葡萄糖ちらし / Flyer: Method of Making Soy Sauce, Shōsei (Soy Sauce Extract), Soy Sauce Seasoning, Mold Prevention for Soy Sauce, and Glucose as Seasoning of Soy Sauce image
資料番号/Collection ID
89205455
大分類/Category
印刷物 / Printed Material
小分類/Sub Category
刷物
種別/Type
ちらし
発行所(文書は宛先)
Publisher
東京市神田区鎌倉町16前田商店、京橋区銀座4-9中央新聞社
年代
Creation Date
明治中期 明治34年5月24日 1901 20世紀
員数/Number
1点
法量/Size
27.8 cm x 40.3 cm