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Variety of Vegetables for the Reception of Guests, Daily Cooking Recipes, Complete | EDO-TOKYO MUSEIUM Digital Archives

賓客饗応年中雑菜 日用料理案内 全
Variety of Vegetables for the Reception of Guests, Daily Cooking Recipes, Complete

賓客饗応年中雑菜 日用料理案内 全 / Variety of Vegetables for the Reception of Guests, Daily Cooking Recipes, Complete  image
資料番号/Collection ID
90015587
大分類/Category
典籍 / Classical Book
小分類/Sub Category
和装本
種別/Type
-
作者(文書は差出人)
Creator
前川益太/編
発行所(文書は宛先)
Publisher
北村彦助
年代
Creation Date
明治中期 明治27年6月17日 19世紀
員数/Number
1冊
法量/Size
22.8 cm x 15.2 cm x 1.2 cm
解説/Description
東京都町田市で江戸後期から酒屋及び雑貨商を営んでいた旧家から収集した資料群