Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/app/_prg_collection/search/Application.class.php on line 194
Newspaper Clipping, January 1937: Eggs Pickled in Miso Become Delicious after Three Days | EDO-TOKYO MUSEIUM Digital Archives

昭和十二年一月 新聞切り抜き 玉子のミソ漬三日もたてばおいしくなる
Newspaper Clipping, January 1937: Eggs Pickled in Miso Become Delicious after Three Days

昭和十二年一月 新聞切り抜き 玉子のミソ漬三日もたてばおいしくなる / Newspaper Clipping, January 1937: Eggs Pickled in Miso Become Delicious after Three Days image
資料番号/Collection ID
95012740
大分類/Category
印刷物 / Printed Material
小分類/Sub Category
印刷物その他
種別/Type
その他
年代
Creation Date
昭和前期 昭和12年1月 1937 20世紀
員数/Number
1枚
法量/Size
3.9 cm x 7.7 cm